Produkty
MLEKO W PROSZKUSERWATKA W PROSZKUZAMIENNIKI MLEKA PEŁNEGO W PROSZKU PREPARATY PEŁNE Z TŁUSZCZEM ROŚLINNYM PREPARATY PEŁNE Z TŁUSZCZEM ROŚLINNYM INSTANT ZAMIENNIKI MLEKA ODTŁUSZCZONEGO W PROSZKU- SMP Paslek Lux - SMP Paslek - SMP Cukiernicze LUX- SMP do lodów ML 30- SMP do lodów ML 25- SMP Cukiernicze - Lodek 20- SMP BARTEX- SMP Piekarnicze BAKERYKONCENTRAT BIAŁEK SERWATKOWYCHKONCENTRAT BIAŁEK MLECZNYCHPERMEATLAKTOZAPROSZKI JOGURTOWE / PREPARAT YOGER ŚMIETANKA W PROSZKU / ZAMIENNIKI Z TŁUSZCZEM ROŚLINNYM KAZEINA I KAZEINIANYSERY TWARDE / PRODUKTY SEROPODOBNE MASŁO I BEZWODNY TŁUSZCZ MLECZNY
ZAMIENNIKI MLEKA ODTŁUSZCZONEGO W PROSZKU / SMP Piekarnicze BAKERY

Zastosowanie
głównie przemysł piekarniczy i cukierniczy

Cechy i zalety produktu
wpływa na odpowiednie zabarwienie się skórki pieczywa, zapobiega tworzeniu się zakalca, nadaje niepowtarzalny smak oraz odpowiednią puszystość, jest zdecydowanie tańsze od tradycyjnego mleka odtłuszczonego w proszku

Opakowanie
worki czterowarstwowe z wkładką polietylenową o wadze netto 25 kg,
opakowania typu “big bag ” o różnej wadze w zależności od wymagań klienta

Termin przydatności do spożycia
12 miesięcy od daty produkcji

Warunki przechowywania
przechowywać w temperaturze poniżej 20ºC i wilgotności nieprzekraczającej 75%