OPIS PRODUKTÓW Mleko w proszku otrzymywane jest w procesie odparowania i suszenia mleka na wieży rozpyłowej. ZASTOSOWANIE Głównie przemysł mleczarski, mleko UHT, jogurty, sery, przemysł czekoladowy, produkcja lodów, przemysł cukierniczy, piekarnczy etc. CECHY I ZALETY Szerokie zastosowanie w całym przemyśle spożywczym. OPAKOWANIE Worki papierowe czterowarstwowe z wkładką polietylenową o wadze netto 25 kg. TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA Mleko odtłuszczone min. 12 miesięcy od daty produkcji; Mleko pełne min. 6 miesięcy od daty produkcji. WARUNKI PRZECHOWYWANIA Produkt powinien być przechowywany w suchym i chłodnym miejscu w temperaturze poniżej 20ºC i wilgotności powietrza nieprzekraczającej 75%. |
© 2022 Bartex • Wszelkie prawa zastrzeżone • Produkty: Agencja brandingowa Moweli Creative